• Автобус
 • 4дни / 3нощ.
 • Полупансион
 • 04.07.2020 - Събота

Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции

ГЪРЦИЯ - ТАСОС

Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции Почивка на изумрудения о-в Тасос - Тюркоазени води, жарко слънце и гръцки емоции
избери дата 06:30ч София, Автогара Сердика (бившият Трафик Маркет)
2 възрастни
Дата
Хотел
Настаняване
Цена
Изберете
04.07.2020
дата на тръгване

07.07.2020
дата на връщане


ZOE 4* ZOE 4* ТАСОС
DBL
Полупансион
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 590
 • Отнема само 2 минути
 • Незабавно потвърждение
 • Без такси за резервация или при плащане с кредитна карта!

Цената включва

Цената НЕ включва

*Условия

Плащания
до 1 дни след Резервация 150.00BGN
до 7 дни преди Тръгване  100%
Условия за прекратяване

Други условия по програмата

Условия:

 • Сроковете за промени и анулации по направените резервации са описани в общите ни условия!
 • Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • За програми, в които не са упоменати хотелите, в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. 
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователността на записване.
 • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер на 150 лева
 • Туристите пътуват с валиден международен паспорт или валидна лична карта
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
 • Туроператорът има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" с полица номер 00088321/13062010010212/14.04.2020г. със ЗК "Лев Инс" АД- гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А, тел. 02/4049492. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".
 • Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. 
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 • Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!
 • Пътуването като цяло НЕ е подходящо за хора с двигателни затруднения!!!

ПРОГРАМА

Почивка на изумруденото съкровище - о-в Тасос

Автобусна програма: 4 дни / 3 нощувки със закуски и вечери в Хотел ZOE 4*

Дата на отпътуване:  04.07.2020г.

ПРОГРАМА
 

Ден 1: 6.30 ч. Отпътуване от София - Автогара Сердика ( бишв Трафик Маркет) по маршрут: София-Кулата-Керамоти-Тасос. Пътуване с ферибот през Керамоти за о.Тасос. Пристигане на о. Тасос и настаняване в хотела. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

Ден 2: 08:00 - 09:00 ч. Закуска.

По желание обиколка на остров Тасос с автобус – посещение на манастира “Св.Ар. Михаил”, фотопауза на плажа “Алики”, спирка за разходка из старата столица Панагия. След това отпътуване за Леменас / настоящата столицата на остров Тасос/, разглеждане на античния град и свободно време в столицата. При възможност посещение на фабрика за зехтин и магазин за златни накити. Завръщане в хотела късния следобед. Свободно време, плаж. Вечеря. Нощувка.

Ден 3: 08:00 - 09:00 ч. Закуска

Eкскурзия до Лименария / най – големят и известен курорт на острова /. Свободно време за чаша кафе на брега на морето с изглед към третия ръкав на Халкидики – Атон. Завръщане в хотела. Свободно време, плаж. По желание посещение на традиционна гръцка таверна с богата фолклорна програма и напитки. Вечеря. Нощувка.

Ден 4: 08:00 - 09.00 ч. Закуска.

Отпътуване за Кавала и пешеходна обиколка на стария град, крепостта, Имарета, паметника и къщата на Мухамед Али, акведукта и др. Свободно време, отпътуване за София. Пристигане вечерта.

Хотели по програмата


ZOE 4*

ГЪРЦИЯ, ТАСОС

Вътрешни турове по програмата


Ден на провеждане:
на 2 -ри ден от екскурзията
Цена за възрастен: 30 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 10 BGN

Обиколка на о-в Тасос
ГЪРЦИЯ, ТАСОС (Тасос)

Обиколка на остров Тасос с автобус – посещение на манастира “Св.Ар. Михаил”, фотопауза на плажа “Алики”, спирка за разходка из старата столица Панагия. След това отпътуване за Леменас /настоящата столица на остров Тасос/, разглеждане на античния град и свободно време в столицата. При възможност посещение на фабрика за зехтин и магазин за златни накити. Завръщане в хотела късния следобед.

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 2 -ри ден от екскурзията
Цена за възрастен: 20 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 20 BGN

Двупосочен трансфер до плажен бар La Scala
ГЪРЦИЯ, ТАСОС (Тасос)

Трансфер (двупосочен) до известния плажен бар La Scala и свободни време за плаж - 20 лева на човек (организира се при минимум 20 желаещи)

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 3 -ти ден от екскурзията
Цена за възрастен: 50 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 40 BGN

Вечеря в таверна с жива музика и програма
ГЪРЦИЯ, ТАСОС (Тасос)

Вечеря на блок маса в таверна с жива музика и програма

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 3 -ти ден от екскурзията
Включен в цената

Екскурзия до Лименария
ГЪРЦИЯ, ТАСОС (Тасос)

Екскурзия до Лименария / най – големят и известен курорт на острова /. Свободно време за чаша кафе на брега на морето с изглед към третия ръкав на Халкидики – Атон.

Цената включва
Цената не включва

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.Научете повече.