• Самолет
 • 11дни / 10нощ.
 • All Inclusive
 • 28.11.2020 - Събота

Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки

ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА - Punta Cana

Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки Екзотично приключение в Доминиканска Република - Пунта Кана 2020 10 нощувки
избери дата 15:55ч Летище Мадрид
2 възрастни
Дата
Хотел
Настаняване
Цена
Изберете
28.11.2020
дата на тръгване

08.12.2020
дата на връщане

DBL
All Inclusive
ограничени места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 5 564
 • Отнема само 2 минути
 • Незабавно потвърждение
 • Без такси за резервация или при плащане с кредитна карта!

Цената включва

Цената НЕ включва

*Условия

Срокове и Условия
Анулация без неустойка до 60 дни преди датата на тръгване
Плащания
до 1 дни след Резервация 400.00BGN
до 30 дни преди Тръгване  100%
Неустойки
за Cancellation до 0 дни преди Тръгване 100%
за Cancellation до 45 дни преди Тръгване 50%
Условия за прекратяване

Други условия по програмата

Условия за резервации:
- Депозит 20% от сумата на човек при резервация
- Доплащане 30 дни преди датата на пътуване.

Условия за анулации и неустойки:
- До 24 часа след резервацията – без неустойка
- До 60 дни от датата на заминаване – без неустойка.

- От 59 до 30 дни преди датата на заминаване - 100 евро наказателна такса

- От 29 работни дни до 20 дни – 50 % от пакетната цена
- От 19 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването.

При издадени самолетни билети София – Мадрид – София са в сила анулационните условия на авиокомпанията.

Забележка:
- Офертата е индивидуална и не е обвързана с минимален брой туристи
- Можем да предложим самолетни билети, хотелско настаняване и трансфери от/до Мадрид по желание на клиента
- Можем да предложим само билети по чартърния полет или само хотелско настаняване в Пунта Кана
Описание на допълнителните екскурзии може да намерите в прикачения файл към програмата!

Допълнителна информация:
* Безвизов режим за български граждани с престой до 30 дни.
* Необходим документ за влизане в страната – паспорт с минимална валидност 6 месеца.
* Няма изискване за задължително или препоръчително ваксиниране преди влизане в страната.
* Електрическо захранване – 110 V, като е необходим адаптер от американски тип, който може да бъде закупен и в хотела.

Туроператор "АБВ Травелс EООД" предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма  и  препоръчва предварително сключване на застраховката при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги!

Цените подлежат на препотвърждение

Полезно

Полезна информация за дестинацията :

Климатът в Доминиканската република е горещ, с тропически темеператури през цялата година.Температурите на повечето места варират от 28 º C до 31 º C. Освен в централните планини, стойностите не се различават особено в останалата част на страната. Тропическата влага създава усещането, че е много горещо, макар, че морският бриз донася малка прохлада. В страната са се обособили два дъждовни периода – май-август и ноември-декември. Имайте в предвид също когато планирате пътуването си, че сезонът на ураганите в страната е от август до септември.  

Високият туристически сезон в Доминикана е декември-февруари и юли-август. Седмицата преди Великден, известна като Semana Santa е също един от най-пиковите туристически периоди.

По това време ще се натъкнете на по-високи цени в курортите и претъпкани с туристи плажове.  

Времето през февруари е чудесно и тогава можете да се насладите на местния Карнавал.

Ноември също е подходящ за посещение – тогава можете да хванете и бейзболния сезон в страната.
Препоръки: 

Обръщаме внимание, че хотелите в Доминикана 5* (като хотелска база) не винаги отговарят на европейската категоризация на хотелите. 

За клиентите препоръчваме да носят в себе си достатъчен брой валута в щатски долари, тъй като някой път банкоматите не работят с международни банкови карти.

С оглед доброто ви прекарване в Карибския регион - Доминикана, Мексико и Куба  съветваме  задължително да си носите репеленти против комари. 

Международните СИМ карти имат ограничения, а българските СИМ карти често не работят изобщо. 
Доминиканско песо (DOP)

1 EUR = 50 DOP

1 USD = 38 DOP

Допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат на място!

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация:

 • Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата.
 • Програмата е индивидуална. 
 • Няма санитарни и медицински изисквания за пътуването.
 • Безвизов режим за български граждани с престой до 30 дни. 
 • Необходим документ за влизане в страната – паспорт с минимална валидност 6 месеца. 
 • Електрическо захранване – 110 V, като е необходим адаптер от американски тип, който може да бъде закупен и в хотела. 
   

Друга информация

Необходими документи:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от не пътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

ПРОГРАМА

САМОЛЕТНА ПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА, ПУНТА КАНА!
С обслужване на български език! Топ оферта за Топ сезон в Пунта Кана, Доминикана!  

Дата на заминаване:  28.11.2020

ПРОГРАМА

Ден 1: Мадрид - Пунта Кана 

Чекиране за директен чартърен полет от летище Мадрид до Пунта Кана с авиокомпания Evelop в 15:55ч. . Кацане в Пунта Кана, Доминиканска република в 19:45ч. местно време. Посрещане от представител на партньорите ни на български език. Трансфер и настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 2: Пунта Кана

Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Вечерна екскурзия - по желание - Дискотека Coco Bongo. Възможност да се запознаете с нощния живот в Доминикана - Коко Бонго е прекрасно място за прекарване на нощта след великолепен слънчев ден на красивите плажове на Пунта Кана, Баваро или Кап Кана. Тук ще имате възможост да видите невероятните представления на живо, които комбинират кино, театър, мюзикъл, дискотека, видео, акробатика, актьори, а и изненади за публиката. Нощният клуб Коко Бонго със своите три терасовидни нива изпъква още при влизането в новия площад Downtown. Видим е дори от покрайнините като се отличава с характерната си конструкция от 4 016 квадратни метра, от които 535 са за публиката. Шоуто се характеризира със светлинните си ефекти и безупречен звук, както и с прецизността на музикалните изпълнения и прожектираните образи. В допълнение към предлаганите напитки и атмосфера на веселие и музика, ще останете изумени от театралното шоу, което ще видите, представляващо мюзикъли, които напомнят за Бродуей и Лас Вегас.
Времетраене: около 5 часа. Включва: транспорт от и до хотела. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка. 

Ден 3: Пунта Кана

Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Възможност за допълнителна екскурзия до Остров Каталина. Отплаване от пристанището на Баяибе с катамаран до остров Санта Каталина - очаква ни голямо разнообразие от дейности в програмата на този тур, като например адреналин с Лодка банан, Мега Уинг, креолски риболов, гмуркане с шнорхел и танци. Ще видите типичния доминикански карнавал, ще имате на ваше разположение вкусен доминикански бюфет с традиционни напитки, а компания ще ви прави красивото слънце над Карибско море. Ще се насладите на обиколка на Алтос де Чавон, реплика на средновековния стил с несравними пейзажи. Ще продължим към едно от най- луксозните яхтени пристанища в Карибите, където ще можете да видите и къщите на известните.
Времетраене: около 10 часа . Включва: трансфер, екскурзовод,анимация на катамаран и на острова,30 мин. Шнорхелинг,30 мин в Алтос де Чавон,обяд ,напитки на катамарана (ром с кока кола,спрайт и вода) и напитки на острова (бира,кока кола, спрайт и вода).
Прибиране до хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 4: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Възможност за екскурзия по желание до Остров Саона. Отпътуване от пристанище Баяибе с катамаран / лодка, придружени от местни водачи, ще отидем до най-красивия и великолепен остров на Доминиканската република: Саона. След кратко пътуване ще спрем за 20 минутно гмуркане с шнорхел и около 40 минути ще имаме в естествения басейн в Карибско море, където водата стига до кръста ни, а водата е кристално чиста. Тук ще се насладим на традиционния коктейл "Куба либре" и красотата на морските звезди. Ще имате възможност за снимки. На острова има включен обяд и можете да се насладите на прекрасния плаж, където природата предлага най-красивите си цветове. Място, заобиколено от кристално чисти води и бял пясък, истински рай на земята.
Времетраене: 10 часа. Включва: трансфер с автобус с климатик,официален екскурзовод, 30 мин шнорхел, 45 мин Естествения басейн ,обяд тип шведска маса с напитки (кока кола,спрайт,бира,ром,вода).Отиване с бърза лодка и връщане с Катамаран. На въщане към хотела 30 мин. шопинг.
Вечеря. Нощувка.

Ден 5: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Възможност за допълнителна екскурзия – Supreme Safari.
Един различен начин да се насладите на Доминиканската Република - в нашите супер големи камиони тип сафари, безопасни и комфортни с екскурзията SUPREME SAFARI. Ще минем през планини и реки, ще посетим плантации със захарна тръстика, кафе и какао.
Изпийте чаша кафе и шоколад приготвени по естествен начин в планината, и вдигнете тост с MAMAJUANA.
Също така ще опитаме различни видове тропически сезонни плодове. Ще посетим селско училище, където в клас ще научим за
образователната система, а след това ще посетим най-важният град на изток, град HIGUEY. Ще посетим и базиликата на Дева Мария от Алтаграсия, ще се разходим из града откъдето ни се представя гледка към общинския пазар. Ще посетим частно ранчо, където можем да се отдадем на конна езда. След това ни очаква свободно време за плуване в река от кристално чисти води, а после продължаваме към ранчото, за да имаме възможност да си починем и да се насладим на вкусен типичен доминикански обяд. Най-накрая, обиколката приключва с посещение на девствената плажна ивица Ел МАКАО, свободно време, възможност за сърф или просто за релакс под Карибското слънцето с бира или Куба либре в ръка.
Времетраене: 8 часа . Включва: трансфер,вода,безалкохолни и алкохолни напитки,туристически екскурзовод и посещени на катедралата Nuestra Señora Altagracia. Връщане до хотела, вечеря. Нощувка.

Ден 6: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Възможност за допълнителна екскурзия Плуване с делфини. Възползвайте се от различните предложения за плуване с делфини, които нашите партньори предлагат. Времетраене: Няколко часа. Включва: трансфер с бус, контакт с делфините и плуване с тях.
Вечеря. Нощувка.

Ден 7: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Възможност за екскурзия до столицата Санто Доминго. Столица на Доминиканската република - това е първият град, основан от европейци в Америка. Името се дължи на факта, че тази част на града е основана от испанските колонизатори, град събрал историческото минало на новия свят, с различни обекти, построени от испанците по време на колониалния период, като улица Лас Дамас и първата катедрала на новия свят. Можете да посетите столичната катедрала Санта Мария де ла Енкарнасион. Разходете се из Музея на Кралските къщи, преди това президентски дворец и посетете Алкасар де Колон, който отвежда посетителите до епохата на първите завоеватели. Пешеходната улица, известна като "Атарасана" е първата търговска улица на Америките. На морския бряг на Санто Доминго можете да оцените красотата на Карибско море, модерни сгради като Двореца на изящните изкуства, Националния театър и
Президентския дворец, както и да се насладите на вкусен обяд в престижен местен ресторант.
Времетраене: приблизително 12 часа . Включва: трансфер с автобус с климатик, официален екскурзовод, вход в Музея и Катедралата, обяд тип шведска маса, вода, сок, газирана напитка (1 на човек) по време на обяда. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 8: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Нощувка.

Ден 9: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Нощувка.

Ден 10: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване и релакс. Нощувка.

Ден 11: Пунта Кана
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Пунта Кана за директен чартърен полет с АК Evelop за Мадрид в 21:15 ч.

Ден 12: Пунта Кана – Мадрид

Кацане на летището в Мадрид в 10:25ч. 

Заб. Програмата и разпределението на допълнителните екскурзии по дни може да претърпи промени.

Хотели по програмата


Iberostar Dominicana 5*

ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА, Punta Cana

Страхотен хотел от известната в световен мащаб верига „IBEROSTAR“, което е гаранция за качество! Потопен в тропическа обстановка, с чудесно обслужване, разнообразна качествена храна за всички вкусове, отлична анимация създаваща много настроение, фантастичен карибски плаж „Bavaro“. Всичко това е предпоставка за незабравима почивка!

Местоположение: хотелът е разположен на 27 км от летище Пунта Кана, на първа плажна линия на прекрасния и известен плаж Bavaro, с фин бял пясък и естествена палмова растителност. Хотел Iberostar Dominicana 5* е част от комплекс Iberostar Bavaro Resort 5*, който включва 4 хотела и игрище за голф с 18 дупки по дизайн на P.B.Dye.

На територията на комплекса: два басейна за възрастни; един басейн за деца; солариум; принадлежности за безмоторни водни спортове (уиндсърф, каяк и др.); също така тенис; плажен волейбол; стрелба с лък; пинг-понг; детски клуб (4-12 год.) със зона за игри и Тийн клуб за подрастващи от 13 год. Програма с шоу анимация и музика на живо вечерите. С допълнително заплащане: зала-кафе с интернет; център за гмуркане и игрище за голф с 18 дупки. Част от атракциите, които се предлагат в хотела е и Escape Room – едно приключение в реалния живот. Комплексът предлага и казино.

Хотелите от веригата Iberostar оформят един цялостен комплекс с една Карибска улица и допълнителни съоръжения като: фитнес център (допускат се само лица над 16 год.); „Spa Sensations” с джакузи и сауна; с доплащане са следните процедури: аромотерапия, разкрасителни и анти-стрес; и търговски център. Програма Fit & Fun – това е цялостна програма, с която по време на вашата почивка можете да работите върху подобряване на тонуса и цялостното ви здравословно състояние. Има подбрани и съобразени за всички възрасти физически упражнения. В съчетание със здравословна храна и например СПА или йога вие можете да се погрижите за здравето и баланса на вашето тяло. Голф – Комплекс Иберостар предлага на своите гости възможността да практикуват любимият си спорт и по време на почивката си. Професионалното игрище с 18 дупки има специални условия и отстъпки за гостите на комплекса, които включват: трансфер до игрището; зелена такса; споделена количка за голф; напитки и леки закуски – цена за един кръг: 94 Е (повече подробности при настаняване)

Стандартна стая / garden view 37 m2/: елегантна стая в карибски стил, обзаведена с: 1 легло king size или 2 двойни; климатик; вентилатор на тавана; баня със сешоар; телефон; телевизор с 32 канала; минибар с ежедневно зареждане; безплатен WiFi достъп; кафе машина; ютия и дъска за гладене; безплатен сейф и балкон.

Ресторанти и барове: два ресторанта тип шведска маса с готвене на живо; грил; ресторант тип закуска (бързо хранене) до плажа; 6 ресторанта тип а-лакарт (ориенталски; международен; мексикански; гурме; стек ресторант и Star Rock Cafe); 8 бара; сладоледен бар и дискотека.

Ресторанти /изисква се дрес код/:

Hispaniola: международна кухня, предлагащ регионални специалитети всяка вечер. Закуски на разположение през нощта.Закуска от 07:00 до 10:00 ч.; обяд от 12:30 до 15:00 ч.; вечеря от 18:30 до 22:00 ч.; нощни закуски от 23:00 до 07:00 ч.
Higuey: международна кухня, предлагащ регионални специалитети всяка вечер. Закуски на разположение през нощта.Закуска от 07:00 до 10:00 ч.; обяд от 12:30 до 15:00 ч.; вечеря от 18:30 до 22:00 ч.; нощни закуски от 23:00 до 07:00 ч.
La Pagoda: опитайте прекрасните деликатеси на Тайланд, Япония и Китай. Намира се в лобито на съседния хотел от веригата – Иберостар Пунта Кана. Само за вечеря. Само с предварителна резервация!
Maria Bonita: за всички, които обичат автентичния вкус на мексиканските ястия, изящно приготвени и сервирани пред вас. Намира се между двата ресторанта Higuey и Hispaniola. Само за вечеря. Само с предварителна резервация!
La Cana Steakhouse: селекция от специално подбрани меса, печени на скара с деликатен вкус. Намира се до плажа на съседния хотел от веригата – Иберостар Пунта Кана. Само за вечеря. Само с предварителна резервация!
La Sibila: класическа, френска гурме кухня, поднесена с финес, за да задоволи и най-деликатните вкусове. Намира се в лобито на хотела. Само за вечеря. Само с предварителна резервация!
La Marimba: това е раят за любителите на морската кухня, тук ще вкусите от богатството на всички океани. Намира се до плажа на съседния хотел от веригата – Иберостар Пунта Кана. Само за вечеря. Само с предварителна резервация!
Star Rock Café: всички любими американски вкусотии, които цялото семейство обича в непринудена и забавна атмосфера. Не се изисква резервация!
La Cana: Предлага асортимент от закуски за обяд и следобедна закуска. Намира се до плажа на съседния хотел от веригата – Иберостар Пунта Кана. Само с предварителна резервация!

Барове и леки закуски:

El Patio Bar: прекрасно място за релакс с приятели и коктейл в ръка. Намира се в Търговския център. Отворен от 20:00 до 03:00 ч.
Macao Bar: Забавлявайте се и релаксирайте с коктейл в прекрасна тропическа обстановка. Намира се на лобито на съседния хотел от веригата – Иберостар Пунта Кана. Отворен от 23:00 до 03:00 ч.
Chiringito Bar: на плажа можете да вземете свеж коктейл или сок. Отворен от 09:00 до 17:00 ч.
La Tambora Bar: изпийте своята напитка или фреш в близост до басейна и срещу плажа. Отворен от 09:00 до 17:00 ч.
Quisqueya: прекрасно място, за да вземете една разхладителна напитка между разнообразните занимания. Намира се на лобито. Отворен от 09:00 до 01:00 ч.
Star Rock Café: всичко от най-любимото ви от Америка, в една приятна и забавна атмосфера. Намира се в търговския център. Отворен от 18:30 до 22:30 ч.
DC – 6 Дискотека: танцувай и се забавлявай с напитка в ръка и весела компания. Разрешено за посетители от 18 години нагоре. Намира се в Търговския център. Отворена от 21:00 до 01:30 ч.

Хранене: all inclusive – хотел Iberostar Dominicana има невероятно разнообразие от кулинарни изкушения от цял свят. Предлагайки както варианти за хранене на шведска маса, така и а-ла карт (само с предварителна резервация за вечеря), ще се насладите на всички видове красиво приготвен международни ястия, от ароматите на Азия и успокояващите ястия на Италия до автентичните тропически вкусове, намиращи се тук, в Доминиканската република. За тези, които се интересуват от коктейли и леки закуски, в целия хотел са разположени осем барове и закуски. Разполагате с безплатна Wi-Fi връзка на територията на целия хотел. Различни забавни занимания през деня (анимация). Шоу програми и музика на живо вечер. Разнообразни спортове с изключение на тези, които са с доплащане: голф, гмуркане и моторни водни спортове. Повече информация при настаняване!

Плаж: невероятен собствен, пясъчен карибски плаж „Bavaro”. На басейна и плажа: чадъри, шезлонги, матраци, кърпи – безплатно.

 • Възможност за допълнителна екскурзия до Остров Саона. Този остров ще ви изуми с невероятното съчетание на най-красивия плаж в Доминикана с преливащите се синьо-зелени нюанси на кристалното Карибско море. Остров Саона е част от Източния Национален парк – Природен Резерват с типична флора и фауна. Приключението започва с моторна лодка, която ще ни даде възможност да разгледаме крайбрежието, ще имаме 20 минути за шнорхелинг и 40 минути да плуваме в кристалните води на естествен басейн оформен в Карибско море, наблюдавайки изумителните риби „Морски звезди“. Когато пристигнем на острова ще имаме време за плаж и снимки потопени в Карибската екзотика. Обяда ще бъде сервиран на тип шведска маса покрита с палмови листа. Връщането с катамарана е едно от най-прекрасните изживявания наситено с ритмите на Меренге, Салса и Бачата с коктейли Куба Либре в ръка. Времетраене: Цял ден. Включва: Включени храна и напитки. Цена: 80 евро
 • Възможност за допълнителна екскурзия до Санто Доминго. Ще се насочим към столицата на Република Доминикана и ще преоткрием първият град в новия свят, разхождайки се по булевард Малекон (най-оживената градска зона, която се простира по брега на Карибско море и е най-предпочитаното място от местните жители). Ще се насладим на съвременни паметници на културата като Галерията на Модерното изкуство, Националния театър, Президентския дворец. Също така ще посетим Алказар де Колон от колониалния район, за да опознаем как са живяли испанските конкистадори и да видим първата катедрала на Америките. Времетраене: Цял ден. Включва: Обяд с включени национални напитки. Цена: 85 евро
 • Възможност за допълнителна екскурзия – Supreme Safari. Тази екскурзия ще ни потопи в сърцевината на Република Доминикана, пътувайки с нашите камиони тип сафари, безопасни и комфортни под ритмите на музиката ще можем да видим малки градчета и селца и живота на местните Доминиканци. Ще пояздим, ще видим плантации със захарна тръстика, кафе и какао и ще пием по една чаша натурално кафе и какао. Ще видим производството на Мама Хуана, а какво е това, ще ни разкаже местния гид. Ще посетим главния град за областта Игуей с неговата голяма католическа катедрала, ще видим местния пазар и ще имаме време да разгледаме сувенирите, които се предлагат. Обядът е в планината с типични доминикански ястия в малък, хубав ресторант, а на долния етаж има магазин с прекрасни сувенири. Отправяме се към плаж Макао, където ще е нашата последна спирка. На този плаж се събират сърфисти и е един от девствените плажове в Доминикана. Ще има време за плуване и гмуркане сред вълните. Времетраене: Цял ден. Включва: Обяд с включени национални напитки. Цена: 79 евро
 • Възможност за допълнителна екскурзия до Ел Фиестон – Остров Каталина. Отплаваме с катамаран към остров Каталина, където ще имаме включени дейности като: banana boat, mega wind, креолски риболов и шнорхелинг и танци. Ще видим представяне на типичния техен доминикански карнавал, наслаждавайки се на доминикански обяд. Ще се насладим на обиколка из Алтос де Чавон, реплика на средновековен стил съчетан с уникални пейзажи. И най-вече ще плуваме из кристалните води на Карибско море. Времетраене: Цял ден. Включва: Обяд с включени национални напитки. Цена: 97 евро
 • Възможност за допълнителна екскурзия Плуване с делфини.Отпътуване с организиран транспорт от хотела към бреговете, където в естествена среда в океана, делфините ще ви посрещнат. Това е една възможност да плувате с делфин в Пунта Кана, той ще ви целува, прегръща, ръкопляска, танцува и ще ви покаже всички свои акробатики и това несъмнено ще бъде едно невероятно и запомнящо се преживяване. Времетраене: ½ ден. Включва: транспорт, директен контакт с делфините и плуване с тях. Цена: 136 евро
 • Възможност за допълнителна екскурзия Дискотека Coco Bongo.Добре дошли в световно известната дискотека Коко Бонго. Шоуто, което ще наблюдаваме с професионални танцьори, акробати и игра с публиката е незабравимо изживяване. Дискотеката е на три нива и шоуто, което ще видим съчетава кино, театър, музика, дискотека, видео, акробати, актьори, модерна техника и изненади за публиката. Шоу тип Бродуей или Лас Вегас. Времетраене: около 5 часа (от 22:00 ч. до 03:00 ч.). Включва: транспорт от и до хотела; гривна вход за дискотеката. Цена: 62 евро

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.Научете повече.