• Автобус
 • 2дни / 1нощ.
 • Нощувка и закуска
 • 22.08.2020 - Събота

Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение

СЪРБИЯ - БЕЛГРАД

Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение
избери дата 07:30ч София Автогара „Сердика“ (бивш Трафик Маркет)
2 възрастни
Дата
Хотел
Настаняване
Цена
Изберете
22.08.2020
дата на тръгване

23.08.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 238
 • Отнема само 2 минути
 • Незабавно потвърждение
 • Без такси за резервация или при плащане с кредитна карта!

Цената включва

Цената НЕ включва

*Условия

Плащания
до 2 дни след Резервация  30%
до 10 дни преди Тръгване  100%
Условия за прекратяване

Други условия по програмата

Условия:

 • Сроковете за промени и анулации по направените резервации са описани в общите ни условия!
 • Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • За програми, в които не са упоменати хотелите, в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. 
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователността на записване.
 • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
 • Туроператорът има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" с полица номер 00088321/13062010010212/14.04.2020г. със ЗК "Лев Инс" АД- гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А, тел. 02/4049492. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".
 • Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. 
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 • Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!
 • Пътуването като цяло НЕ е подходящо за хора с двигателни затруднения!!!

Необходими документи: От 12.06.2010 г. българските граждани могат да пътуват през територията на Република Сърбия и да престояват в страната до 90 дни, в рамките на 6 месеца с валидни паспорт или лична карта.
Няма допълнителни изисквания към валидността на паспортите и личните карти на българските граждани.

ПРОГРАМА

Бирфест в Белград 2 дни 1 нощувка - дегустация на бира и много настроение 

Автобусна програма: 2 дни/ 1 нощувка

София – Белград  – Нови Сад – София

Дати на отпътуване: 22.08.2020г. - 23.08.2020г.

ПРОГРАМА

Ден 1: София - Белград

Отпътуване от София в 7.00 ч. по маршрут София – Калотина – Белград. Пристигане в Белград около обяд. Туристическа програма в Белград с екскурзовод на български език: катедрала Св. Сава – най-големия православен храм на Балканите, издигнат в чест на Свети Сава - основоположник на сръбската православна патриаршия, повлияна в архитектурен план от църквата Св. София в Истанбул; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради и крепостта „Калемегдан”. Тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Подходите към Калемегдан и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата — гълъб, символ на победата и мира. Настаняване. Посещение на бирфеста. Нощувка.

Ден 2: Белград – Нови Сад – София
Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на Белград. По желание полудневна екскурзия до Нови Сад с екскурзовод на български език. Столицата на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Често наричат Нови Сад „градът на падащите мостове”, защото за последните 100 години мостовете над Дунав са разрушавани 11 пъти; за последен път през 1999 г. при бомбардировките на НАТО. Негова най-голяма забележителност е крепостта Петроварадин, дала убежище на десетки малки ателиета и художествени студия и нощни клубове. Катедралата и Синагогата, площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара "Сердика" вечерта.

 

Хотели по програмата


No Name хотел 2* или 3* в района на Белград

СЪРБИЯ, БЕЛГРАД

Хотел NO NAME 2/3*в Белград - Настаняването е в хотел Rex 3*, https://hotel-rex-belgrade.business.site или подобен.

Хотел Rex се намира в района Савски Венац, в района на посолствата и министерските палати. Той е на 1,5 километра пешеходната улица Кнез Михайлова, в историческия център на Белград. Конгресният и панаирен център Сава е на 1,5 километра. На 20 мин. пешеходно разтояние до катедралата „Св. Сава”, на 25 мин. пешеходно разтояние от централната улица „Княз Михаил”, на 35 мин. от парка Калемегдан и на 35 мин. от бохемския квартал „Скадарлия”.
Хотелът предлага климатизирани стаи с големи прозорци, безплатен Wi-Fi достъп и частен паркинг. Стаите са с облицована баня, дървен под и плоскоекранен телевизор с кабелни програми.
Хотел Rex е с интериор във функционален бизнес стил. Класическият ресторант предлага типични балкански и международни ястия. Има бар-аперитив и открита тераса.

 

Вътрешни турове по програмата


Ден на провеждане:
на 1 -ви ден от екскурзиятав 20:00 ч.
Цена за възрастен: 45 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 40 BGN

Вечеря в сръбски ресторант с жива музика
СЪРБИЯ, БЕЛГРАД (Белград)

Посещение на сръбски ресторант „ кафани“ на Скадарлия Улица „Скадарлия“ е „Белградският Монмартър“. Тук се събират художници,писатели, а през лятото идват и много туристи.

Цената е при минимум 15 човека.

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 2 -ри ден от екскурзията
Цена за възрастен: 30 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 25 BGN

Екскурзия до Нови Сад
СЪРБИЯ, БЕЛГРАД (Белград)

Екскурзия до Нови Сад на български език – столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Често наричат Нови Сад „градът на падащите мостове”, защото за последните 100 години мостовете над Дунав са разрушавани 11 пъти; за последен път през 1999 г. при бомбардировките на НАТО. Негова най-голяма забележителност е крепостта Петроварадин, дала убежище на десетки малки ателиета и художествени студия, Катедралата и Синагогата, площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Посещение на Сремски Карловци - уникален жив музей на миналото. Пешеходна разходка: Патриаршеския дворец, семинарията Свети Арсений, Карловската гимназия Бранко Радичевич с надалеч известния официален салон и още по-известната библиотека, Стефанеума, ортодоксалната църква Свети Николай, римокатолическата църква Света Троица. В центъра на площада се намира  фонтан - чешма с четири лъва, изработена от рядък червен мрамор. За тази чешма се разказва една легенда, че този който отпие вода от чешмата, трябва отново да се върне в Карловац и там да остане.

Цената включва
Цената не включва

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.Научете повече.