• Автобус
 • 5дни / 3нощ.
 • Нощувка и закуска
 • 21.07.2020 - 16.12.2020

Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма

УНГАРИЯ - БУДАПЕЩА
ЧЕХИЯ - ПРАГА, KARLOVY VARY

Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма Екскурзия до Златна Прага и Будапеща с 3 нощувки - автобусна програма
избери дата 07:00ч София - автогара Сердика (бивш Трафик Маркет)
2 възрастни
Дата
Хотел
Настаняване
Цена
Изберете
21.07.2020
дата на тръгване

24.07.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 758
18.08.2020
дата на тръгване

21.08.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 758
03.09.2020
дата на тръгване

06.09.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 758
18.09.2020
дата на тръгване

21.09.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 758
07.10.2020
дата на тръгване

10.10.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 758
16.12.2020
дата на тръгване

19.12.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 758
 • Отнема само 2 минути
 • Незабавно потвърждение
 • Без такси за резервация или при плащане с кредитна карта!

Цената включва

Цената НЕ включва

Условия

Плащания
до 3 дни след Резервация  30%
до 14 дни преди Тръгване  100%
Условия за прекратяване

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплатят следните суми:

Други условия по програмата

Условия:

 • Сроковете за промени и анулации по направените резервации са описани в общите ни условия!
 • Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • За програми, в които не са упоменати хотелите, в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. 
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователността на записване.
 • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
 • Туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
 • Туроператорът има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" с полица номер 00088321/13062010010212/14.04.2020г. със ЗК "Лев Инс" АД- гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А, тел. 02/4049492. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".
 • Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. 
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 • Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!
 • Пътуването като цяло НЕ е подходящо за хора с двигателни затруднения!!!

Изхранване

Нощувка и закуска

ПРОГРАМА

Екскурзия до Прага и Будапеща

Автобусна екскурзия: 5 дни/ 3 нощувки с тръгване от София

Дати на отпътуване: 21.07.20г. / 18.08.20г. / 03.09.20г. / 18.09.20г. / 07.10.20г. / 16.12.20г. 

 

 

ПРОГРАМА

ДЕН 1: София – Будапеща

Отпътуване от София в 7.00 ч., от автогара "Сердика", по маршрут Белград - Будапеща. Настаняване в района на Будапеща вечерта. Нощувка.

ДЕН 2: Будапеща  – Прага

Закуска. Отпътуване за Чехия сутринта. Пристигане в чешката столица. Пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод (включена в пакетната цена): Храдчани (Пражки храд) – най-важният символ на Бохемия и седалище на чешкия президент, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедралa "Свети Вит", Златната уличка с дома на Кафка; Мала страна с бароковата църква от 18 в. "Свети Николай"; Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти; Старе место – старият градски площад с кметството и световноизвестния часовник от 15 в., издигнати в чест на придобития тогава статут на кралска резиденция. Настаняване. Нощувка.

ДЕН 3: Прага – Карлови Вари Закуска. Екскурзия до Карлови Вари и Пилзен (срещу доплащане). Разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Посещение на пивоварния завод Пилзен, което ще ви запознае с историята на най-голямата и модерна пивоварна в Чехия, ще имате възможност да научите подробности за технологията на производство, да дегустирате бира. Таксата за вход се заплаща на място – около 250 чешки крони. Препоръчително е да си носите връхна дреха, защото в подземията температурата достига до 8 градуса. Отпътуване към Прага. Нощувка.

ДЕН 4: Прага – София

Закуска. Напускане на хотела. Свободно време в центъра на Прага (необходимо е ползване на градски транспорт). По желание и предварителна заявка – разходка с корабче по река Вълтава. Отпътуване за България в 17.00 ч. 

ДЕН 5: София

Пристигане в София на автогара "Сердика" около обяд.

Хотели по програмата


No Name 2* или 3* хотел в района на Будапеща

УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА

Хотел 3* в Прага

ЧЕХИЯ, ПРАГА

Вътрешни турове по програмата


Ден на провеждане:
на 1 -ви ден от екскурзията
Цена за възрастен: 20 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 15 BGN

Светлините на нощна Будапеща
УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА (Будапеща)

Вечерна панорамна обиколка на Будапеща

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 3 -ти ден от екскурзията
Цена за възрастен: 50 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 45 BGN

Екскурзия до Карлови Вари и Пилзен
ЧЕХИЯ, ПРАГА (Прага)

Един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Посещение на пивоварния завод Пилзен, което ще ви запознае с историята на най-голямата и модерна пивоварна в Чехия, ще имате възможност да научите подробности за технологията на производство, да дегустирате бира. Таксата за вход се заплаща на място – около 250 чешки крони. Препоръчително е да си носите връхна дреха, защото в подземията температурата достига до 8 градуса

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 4 -ти ден от екскурзията
Цена за възрастен: 45 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 35 BGN

Разходка с корабче по река Вълтава
ЧЕХИЯ, ПРАГА (Прага)

Разходка с корабче по река Вълтава с продължителност около 1 час.

Цената включва
Цената не включва

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.