• Автобус
 • 4дни / 2нощ.
 • Нощувка и закуска
 • 22.05.2020 - 12.11.2020

Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена

УНГАРИЯ - БУДАПЕЩА
АВСТРИЯ - ВИЕНА

Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена
избери дата 20:00ч София - автогара Сердика (бивш Трафик Маркет)
2 възрастни
Дата
Хотел
Настаняване
Цена
Изберете
22.05.2020
дата на тръгване

25.05.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 538
25.06.2020
дата на тръгване

28.06.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 538
23.07.2020
дата на тръгване

26.07.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 538
04.09.2020
дата на тръгване

07.09.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 538
18.09.2020
дата на тръгване

21.09.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 538
22.10.2020
дата на тръгване

25.10.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 538
12.11.2020
дата на тръгване

15.11.2020
дата на връщане

DBL
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 538
 • Отнема само 2 минути
 • Незабавно потвърждение
 • Без такси за резервация или при плащане с кредитна карта!

Цената включва

Цената НЕ включва

Условия

Плащания
до 1 дни след Резервация  30%
до 14 дни преди Тръгване  100%
Условия за прекратяване

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплатят следните суми:

Други условия по програмата

Условия:

 • Сроковете за промени и анулации по направените резервации са описани в общите ни условия!
 • Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. 
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователността на записване.
 • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
 • Туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
 • Туроператорът има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" с полица номер 00088321/13062010010212/14.04.2020г. със ЗК "Лев Инс" АД- гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А, тел. 02/4049492. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".
 • Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. 
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 • Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!
 • Пътуването като цяло НЕ е подходящо за хора с двигателни затруднения!!!

Изхранване

Нощувка и закуска

ПРОГРАМА

Екскурзия до Будапеща с възможност за посещение на Виена

Автобусна екскурзия: 4 дни / 2 нощувки

Дати на отпътуване: 22.05.20г. / 25.06.20г. / 23.07.20г. / 04.09.20г. / 18.09.20г. / 22.10.20г. / 12.11.20г.

Маршрут: СОФИЯ – БЕЛГРАД – БУДАПЕЩА – НОВИ САД – СОФИЯ

 

ПРОГРАМА:

Ден 1: 20.00 ч. отпътуване от София, автогара "Сердика" по маршрут Белград - Будапеща. Нощен преход

Ден 2: Пристигане в Будапеща. 

Панорамна обиколка на Будапеща с екскурзовод (включено в пакетната цена): Парламентът – една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм Будавар с Рибарските кули; църквата "Св. Матяш", носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата, издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения; Площадът на героите – огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Екскузрия по желание „ Речна разходка с панорамно корабче по р. Дунав. (срещу доплащане) или Свободно време по булевард "Ракоци" и улица "Ваци" – една от най-известните търговски улици, където в продължение на няколкостотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти, кафенета и магазини; Парламентът с известния площад "Лайош Кошут"; прочутата базилика "Св. Стефан" в неоренесансов стил, носеща името на първия крал на Унгария, чиято мумифицирана дясна ръка се съхранява там;  Вечерта по желание срещу доплащане:  Вечеря с музика и танци във винарна "Bor Katakomba"Нощувка.

Ден 3:  Закуска. Свободно време в Будапеща или

Екскурзия по желание до Виена – перлата на Австрия! (срещу доплащане): Пристигане във Виена по обяд. Пешеходна обиколка на “Алтщад“, започваща от площада “Мария Терезия“, продължава през зимната резиденция на Хабсбургите(отвън)- мястото от където се е управлявала Австрийската Империя, за да прикчюли на площада Св. Стефан с едноименната катедрала, една от емблемите на града. Минавайки през всички тези забележителности, няма как да пропуснем сладкарницата”Демел”- мястото където е била замислена рецептата за прочутата торта “Сахер“.

Посещение на Виенската Катедрала към която се стичат пилигрими от цял свят, вярвайки, че иконата на “Дева Мария- Пьотчер“ сбъдва желания. Легендата гласи, че иконата е продадена от един унгарски затворник само за 2 форинта, и че пред същата тази самия принц Евгени Савойски измолва победата на Австрийците над Османската империя при последната обсада на Виена.

Продължаваме към двореца Белведере. Макар че е бил построен по нареждане на Принц Ойген от фамилията Савоя, след неговата смърт попада в ръцете на Мария Тереза, която го превръща в картинна галерия. Градините на Белведере са проектирани от Андре Люнотър, чиито заслуги са разкошните градини във Версай, Франция.

Освен Белведере, екскурзията включва и посещение на градините на Шон Брун, където гордо се извисява Глориета- внушителна триумфална арка, от която се разкрива панорамна гледка към Виена. Свобдно време за разходка.

Завръщане в Будапеща и възможност за допълнителан екскурзия по желание „ Светлините на нощна Будапеща“ (срещу доплащане). Нощувка.

Ден 4: Закуска. Свободно време до обяд или екскурзия по  желание: Екскурзия до Големия завой на Дунава с екскурзовод (срещу доплащане): романтичното градче Сентендре, основано от сръбски заселници, с тесни живописни улички, многобройни магазинчета за сувенири, галерии и музеи; крепостта "Вишеград" – някогашна лятна резиденция на унгарските крале; старата столица Естергом – католически духовен център, където се намира най-голямата катедрала в Унгария.  Отпътуване за България. По пътя преминаване през Сърбия и посещение на Нови Сад. Пристигане в София след полунощ.

Хотели по програмата


No name хотел 2* или 3* в района на Будапеща.

УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА

Вътрешни турове по програмата


Ден на провеждане:
на 2 -ри ден от екскурзията
Включен в цената

Панорамна обиколка на Будапеща
УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА (Будапеща)

Панорамна обиколка на Будапеща с екскурзовод: Парламентът – една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм Будавар с Рибарските кули; църквата "Св. Матяш", носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата, издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения; Площадът на героите – огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария.

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 2 -ри ден от екскурзията
Цена за възрастен: 40 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 35 BGN

Речна разходка с панорамно корабче по р. Дунав
УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА (Будапеща)

Разходка по река Дунав с панорамно корабче

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 2 -ри ден от екскурзията
Цена за възрастен: 60 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 55 BGN

Вечеря с музика и танци във винарна Bor Katakomba
УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА (Будапеща)

Фолклорна вечеря в традиционен унгарски ресторант с жива музика и танци. Забавлявайте се в ритъма на вихрена циганска музика и горещи танци в типичен унгарски ресторант. Опитайте местни специалитети с 4-степенно меню и отлични унгарски вина и се забавлявайте
 

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 3 -ти ден от екскурзията
Цена за възрастен: 50 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 45 BGN

Екскурзия до Виена-перлата на Австрия
АВСТРИЯ, ВИЕНА (Виена)

Пешеходна обиколка на “Алтщад“, започваща от площада “Мария Терезия“, продължава през зимната резиденция на Хабсбургите(отвън)- мястото от където се е управлявала Австрийската Империя, за да прикчюли на площада Св. Стефан с едноименната катедрала, една от емблемите на града. Минавайки през всички тези забележителности, няма как да пропуснем сладкарницата”Демел”- мястото където е била замислена рецептата за прочутата торта “Сахер“.Посещение на Виенската Катедрала към която се стичат пилигрими от цял свят, вярвайки, че иконата на “Дева Мария- Пьотчер“ сбъдва желания.

Продължаваме към двореца Белведере. Освен Белведере, екскурзията включва и посещение на градините на Шон Брун, където гордо се извисява Глориета- внушителна триумфална арка, от която се разкрива панорамна гледка към Виена. 

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 3 -ти ден от екскурзията
Цена за възрастен: 20 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 15 BGN

Светлините на нощна Будапеща
УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА (Будапеща)

Вечерна панорамна обиколка на Будапеща

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 4 -ти ден от екскурзията
Цена за възрастен: 30 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 25 BGN

Екскурзия до Големия завой на Дунава
УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА (Будапеща)

Посещение на романтичното градче Сентендре, основано от сръбски заселници, с тесни живописни улички, многобройни магазинчета за сувенири, галерии и музеи; крепостта "Вишеград" – някогашна лятна резиденция на унгарските крале; старата столица Естергом – католически духовен център, където се намира най-голямата катедрала в Унгария

Цената включва
Цената не включва

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.