• Автобус
 • 4дни / 3нощ.
 • Нощувка и закуска
 • 17.12.2020 - Четвъртък

Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София

ХЪРВАТИЯ - ЗАГРЕБ
СЛОВЕНИЯ - ЛЮБЛЯНА

Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София Предколедни базари в Загреб - автобусна екскурзия от София
избери дата 05:30ч София Автогара Сердика(Трафик маркет)
2 възрастни
Дата
Хотел
Настаняване
Цена
Изберете
17.12.2020
дата на тръгване

20.12.2020
дата на връщане

DBL ROOM
Нощувка и закуска
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 718
 • Отнема само 2 минути
 • Незабавно потвърждение
 • Без такси за резервация или при плащане с кредитна карта!

Цената включва

Цената НЕ включва

Условия

Плащания
до 1 дни след Резервация  30%
до 14 дни преди Тръгване  100%
Условия за прекратяване

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплатят следните суми:

Други условия по програмата

Условия:

 • Сроковете за промени и анулации по направените резервации са описани в общите ни условия!
 • Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • За програми, в които не са упоменати хотелите, в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. 
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователността на записване.
 • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
 • Туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
 • Туроператорът има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" с полица номер 00088321/13062010010212/14.04.2020г. със ЗК "Лев Инс" АД- гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А, тел. 02/4049492. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".
 • Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. 
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 • Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!
 • Пътуването като цяло НЕ е подходящо за хора с двигателни затруднения!!!

Изхранване

Нощувка и закуска

ПРОГРАМА

Предколедни базари в Загреб -  автобусна екскурзия от София

Автобусна екскурзия: 4 дни / 3 нощувки

Дата на отпътуване: 17.12.2020 г.

Маршрут: СОФИЯ – БЕЛГРАД – ЗАГРЕБ – ВАРАЖДИН* – ЛЮБЛЯНА* – СОФИЯ

 

ПРОГРАМА

Ден 1: София – Загреб

Отпътуване от София в 05.30 ч. от София, Автогара Сердина ( бишв Трафик Маркет) по маршрут София - Белград - Загреб. Пристигане в Загред. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 2: Загреб - Вараждин

Закуска. Включено в пакетната цена: Пешеходна обиколка в старата част на Загреб: централният площад „Бан Йосип Йелачич“, Старият град със средновековните квартали Каптол и Градец; катедралата „Възнесение Богородично“; Кървави мост; Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос; църквата „Св. Марко“; Парламентът. Свободно време за посещение на коледните базари, шопинг или посещение на някои от многобройните музеи и галерии в хърватската столица. Екскурзия по желание до Вараждин: пешеходна разходка и свободно време във Вараждин, един от най-добре запазените барокови градове на Хърватия. Връщане в Загреб. Нощувка.  

Ден 3: Загреб – Любляна – Загреб

Закуска. Свободно време за посещение на коледните базари, шопинг или посещение на някои от многобройните галерии и музеи в Загреб (необходимо е ползване на градски транспорт) или по желание екскурзия до Любляна: Пешеходна разходка - централният площад с францисканската църква "Благовещение", кметството, университетът, тройният мост, катедралата "Св. Николай". Свободно време за посещение на коледните базари, шопинг. Завръщане в Загреб. Нощувка.

Ден 4: Загреб – София

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта на Автогара Сердина ( бишв Трафик Маркет)

Хотели по програмата


Хотел No name 2* или 3* в района на Загреб

ХЪРВАТИЯ, ЗАГРЕБ

Вътрешни турове по програмата


Ден на провеждане:
на 2 -ри ден от екскурзиятав 0:00 ч.
Цена за възрастен: 30 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 20 BGN

Екскурзия до Вараждин
ХЪРВАТИЯ, ЗАГРЕБ (Загреб)

Пешеходна разходка и свободно време във Вараждин, един от най-добре запазените барокови градове на Хърватия

Цената включва
Цената не включва
Условия

Екскурзията се осъществява при минимум 20 записани туристи

Ден на провеждане:
на 2 -ри ден от екскурзиятав 9:00 ч.
Включен в цената

Пешеходна обиколка в старата част на Загреб
ХЪРВАТИЯ, ЗАГРЕБ (Загреб)

Разглеждат се: Централният площад „Бан Йосип Йелачич“, Старият град със средновековните квартали Каптол и Градец; катедралата „Възнесение Богородично“; Кървави мост; Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос; църквата „Св. Марко“; Парламентът

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 3 -ти ден от екскурзиятав 9:00 ч.
Цена за възрастен: 40 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 30 BGN

Екскурзия до Любляна
СЛОВЕНИЯ, ЛЮБЛЯНА (Любляна)

Пешеходна разходка - централният площад с францисканската църква "Благовещение", кметството, университетът, тройният мост, катедралата "Св. Николай". Свободно време за посещение на коледните базари, шопинг

Цената включва
Цената не включва
Условия

Екскурзията се осъществява при минимум 20 записани туристи

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.