• Автобус
 • 11дни / 8нощ.
 • Нощувка и закуска
 • 21.05.2020 - 08.10.2020

Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход

АВСТРИЯ - ВИЕНА
ФРАНЦИЯ - СТРАСБУРГ, ПАРИЖ
ШВЕЙЦАРИЯ - ЖЕНЕВА
ИТАЛИЯ - Милано, ВЕНЕЦИЯ
ГЕРМАНИЯ - МЮНХЕН

Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход Париж- шедьоврите на Европа, вариант 1 с нощен преход
избери дата 16:00ч Пловдив, ОМВ бензиностанцията пред хотел Санкт Петербург
2 възрастни
Дата
Настаняване
Цена
Изберете
21.05.2020
дата на тръгване

29.05.2020
дата на връщане

DBL ROOM
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 1 920
04.07.2020
дата на тръгване

12.07.2020
дата на връщане

DBL ROOM
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 1 920
27.08.2020
дата на тръгване

04.09.2020
дата на връщане

DBL ROOM
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 1 920
24.09.2020
дата на тръгване

02.10.2020
дата на връщане

DBL ROOM
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 1 920
08.10.2020
дата на тръгване

16.10.2020
дата на връщане

DBL ROOM
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 1 920
 • Отнема само 2 минути
 • Незабавно потвърждение
 • Без такси за резервация или при плащане с кредитна карта!

Цената включва

Цената НЕ включва

Условия

Плащания
до 5 дни след Резервация  50%
до 20 дни преди Тръгване  100%
Условия за прекратяване

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплатят следните суми:

Други условия по програмата

Условия:

 • Сроковете за промени и анулации по направените резервации са описани в общите ни условия!
 • Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. 
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователността на записване.
 • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
 • Туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
 • Туроператорът има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" с полица номер 00088321/13062010010212/14.04.2020г. със ЗК "Лев Инс" АД- гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А, тел. 02/4049492. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".
 • Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. 
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 • Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!
 • Пътуването като цяло НЕ е подходящо за хора с двигателни затруднения!!!

Изхранване

Нощувка и закуска

ПРОГРАМА

ПАРИЖ - шедьоврите на Европа 2020 - вариант 1 с нощен преход

АВСТРИЯ–ГЕРМАНИЯ-ЛЮКСЕНБУРГ-ФРАНЦИЯ–ШВЕЙЦАРИЯ–ИТАЛИЯ

Автобусна програма: 11 дни / 8 нощувки

Дати на провеждане: 02.04.20г. / 30.04.20г. / 21.05.20г. / 04.07.20г. / 27.08.20г. / 24.09.20г. / 08.10.20г.

 

ПРОГРАМА

Ден 1: 18.00 ч.-  отпътуване от София - Автогара Сердика (бивш Трафик Маркет). Нощен преход.

Ден 2: Пристигане в района на Виена около 12 часа.

Панорамна  обиколка на Виена ( срещу допълнително заплащане): Къщата на Хундерт Васер, Ринга, Двореца Белведере, Операта, Паметника на Мария Терезия, Двореца Ховбург, пл. Грабен, Катедралата, Стефансдом, Кертнерщрасе. Кметството. Свободно време в центъра на града. Настаняване  в  хотел 2/3*. Нощувка в  района на Виена.

Възможност за вечеря + напитки (вино – без ограничение) срещу допълнително заплащане!

Ден 3: Закуска.

Отпътуване за Залцбург. Туристическа програма - "Градът на музиката и солта": Капител плац - основният площад, около който се намират Катедралата, Резиденцията на архиепископа и крепостта Хоензалцбург (една от най-големите запазени досега в Европа); родната къща на Моцарт; дворецът Мирабел, разположен на десния бряг на река Залцах. Свободно време. Заминаване за Мюнхен (Германия).

Екскурзионна програма в Мюнхен - църквата Св. Михаил, Катедралата Фрауенкирхе, Мариенплац, Старото и Новото кметство, Музикалния часовник с танцуващи фигури. Обиколката продължава - площад Макс Йозеф, Резиденцията на баварските крале, Театинеркирхе. Свободно време. Отпътуване за Страсбург (Франция). Нощувка в  хотел  2/3*.

Ден 4: Закуска.

Пешеходна разходка в Страсбург: Катедралата Нотрдам, Кварталът Пети Франс, Елзаският музей, Мемориал на Елзас и Мозел, Музей на шоколада, Паркът на Цитаделата. Отпътуване за Великото Херцогство Люксембург. Туристическа програма в Люксембург - кметството; Дворецът на великите херцози – в културно-историческо отношение най-интересният архитектурен комплекс; катедралата „Нотр Дам“, построена през XVII в. в раннобароков стил; парламентът; Площадът на армията.

Отпътуване за Париж. Нощувка  в хотел 2/3*.

Ден 5: Закуска.

Панорамна обиколка на Париж с екскурзовод и разглеждане на: най-внушителния паметник от Втората империя - операта Гарние; величествената Съдебна палата; Триумфалната арка; моста Александър; Големия и Малкия дворец; Катедралата Мадлената; елегантния пл. Вандом с 44 м. колона; един от най-големите дворци и световен музей - Лувъра; малката триумфална арка Каросел; Дома на инвалидите с гроба на Наполеон; градината Тюйлери, заела мястото на опожарения дворец Тюйлери; Кметството в неоренесансов стил; остров Сите (Люлката на града); огромната каменна симфония и най-великолепната френска готическа катедрала - Нотр Дам с време за посещение; Свободно време в Латинския квартал с възможност за обяд. 

Качване по желание (срещу доплащане) на друг символ на Париж - Айфеловата кула ( Билет 2 ет – 16 € / 3 ет – 25 € ).

По желание възможност за разходка с корабче по река Сена - 15 евро. Корабчето преминава и покрай най-известните забележителности на Париж: Айфеловата Кула, музеят Орсе, Нотр Дам, Ботаническата градина, хотел Де'вил, Лувъра и т.н. Преминава се под някои от най-красивите мостове на реката. Изключително удобен начин за разглеждане на забележителностите в близост до Сена. Нощувка в хотел 2/3*.

Ден 6: Закуска. Посещение на Пантеона, Сорбоната и градините на Люксембургския дворец. Посещение на ЛУВЪРА – 15 € .

Нощен тур на Париж  (срещу допълнително заплащане)  – включва: фото паузи на площад Пигал пред Мулен Руж, Айфеловата Кула, Шанз Елизе пред Лидо, Паметника на принцеса Даяна, Операта и др. Нощувка в хотел 2/3*.

Ден 7: Закуска.

Екскурзия до Версай  (срещу допълнително заплащане): посещение на музея на френската история - Версайския дворец - отразяващ златния век за Франция на Луи XІV и града на 21 век - Дефанс.

Възможност за разглеждане и на градините на двореца  (Вход за Билет на място – 18 € ). Отпътуване за Швейцария. Нощувка в района на  Женева в хотел 2/3*.

Ден 8: Закуска.

Екскурзия Швейцарска ривиера (срещу допълнително заплащане):  - обиколка на цялото Женевско езеро. Разходка в международния град Женева, удобно разположен покрай Женевското езеро. Разглеждане на цветния часовник и прочутия в Париж и Швейцария Женевски фонтан, сградите на ООН и Червения кръст, стария град със статуята на Русо, катедралата "Св. Петър". Отпътуване за Веве. Разглеждане на Веве със статуята на Чарли Чаплин. Отпътуване за Монтрьо. Пристигане във Монтрьо - със статуята на Фреди Меркюри. Посещение на Лозана - разходка по крайбрежния булевард на квартала Уши, където сe намира Олимпийският музей, живописно разположен на брега на Женевското езеро. Посещение на Готическата катедрала, Синагогата, сградата на кметството, както и замъкът Сен-Мер. Отпътуване за Северна Италия през прохода Сан Бернар. Нощувка около Милано в  хотел 2/3*.

Ден 9: Закуска. Програма в Милано - модната столица на Италия.

Туристическа обиколкa на града:  Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил – “Дуомо”, наречена чудото на Италия; църквата “Santa Maria delle Grazie”, където се намира “Тайната вечеря”на Леонардо да Винчи; Ла Скала – един от най-престижните световни оперни театри;замъкът “Сфорцеско”, построен през 1368 г., за да защитава града;музея на “Науката и техниката”, разходка по улица “Монтенаполеоне”и нейните разклонения за търговия на дребно с най-модните стоки, покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните магазини – намаления от 30% до 70% на известни марки дрехи . Свободно време. Отпътуване за курорта Лидо ди Йезоло на Венеция, настаняване в хотел 2/3*. Нощувка.

Ден 10: Закуска.

Екскурзия с автобус и кораб до Венеция  от Пунта Сабионе - срещу допълнително заплащане. Посещение на пл. „Сан Марко”, Катедралата "Сан Марко", Двореца на Дожите, Камбанарията, моста Риалто, Търговски базар. Свободно време до 16.00 ч. 

18.00 ч. – Отпътуване за България. Нощен преход.

Ден 11: Пристигане в България – около обяд.

Хотели по програмата


No Name 2/3* хотел

АВСТРИЯ, ВИЕНА

Стаите за гости са оборудвани с телевизор, безплатен WiFi и телефон. Някои разполагат с малък балкон. Всички стаи се обслужват от асансьор и имат собствена баня с тоалетни принадлежности.

No Name 2/3* хотел

ФРАНЦИЯ, Страсбург

No Name 2/3* хотел

ФРАНЦИЯ, ПАРИЖ

No Name 2/3* хотел

ШВЕЙЦАРИЯ, ЖЕНЕВА

Стаите за гости са оборудвани с телевизор, безплатен WiFi и телефон. Някои разполагат с малък балкон. Всички стаи се обслужват от асансьор и имат собствена баня с тоалетни принадлежности.

No Name 2/3* хотел

ИТАЛИЯ, Милано

Стаите за гости са оборудвани с телевизор, безплатен WiFi и телефон. Някои разполагат с малък балкон. Всички стаи се обслужват от асансьор и имат собствена баня с тоалетни принадлежности.

No Name 2/3* хотел

ИТАЛИЯ, ВЕНЕЦИЯ

Стаите за гости са оборудвани с телевизор, безплатен WiFi и телефон. Някои разполагат с малък балкон. Всички стаи се обслужват от асансьор и имат собствена баня с тоалетни принадлежности.

Вътрешни турове по програмата


Ден на провеждане:
на 2 -ри ден от екскурзията
Цена за възрастен: 20 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 20 BGN

Панорамна обиколка на Виена
АВСТРИЯ, ВИЕНА (Виена)

Къщата на Хундерт Васер, Ринга, Двореца Белведере, Операта, Паметника на Мария Терезия, Двореца Ховбург, пл. Грабен, Катедралата, Стефансдом, Кертнерщрасе. Кметството. Свободно време в центъра на града.

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 3 -ти ден от екскурзията
Включен в цената

Туристическа програма в Залцбург
АВСТРИЯ, ЗАЛЦБУРГ (Залцбург)

Туристическа програма - "Градът на музиката и солта": Капител плац - основният площад, около който се намират Катедралата, Резиденцията на архиепископа и крепостта Хоензалцбург (една от най-големите запазени досега в Европа); родната къща на Моцарт; дворецът Мирабел, разположен на десния бряг на река Залцах. Свободно време. 

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 3 -ти ден от екскурзията
Включен в цената

Туристическа програма в Мюнхен
ГЕРМАНИЯ, МЮНХЕН (Мюнхен)

Екскурзионна програма в Мюнхен - църквата Св. Михаил, Катедралата Фрауенкирхе, Мариенплац, Старото и Новото кметство, Музикалния часовник с танцуващи фигури. Обиколката продължава - площад Макс Йозеф, Резиденцията на баварските крале, Театинеркирхе. 

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 5 -ти ден от екскурзията
Включен в цената

Панорамна обиколка на Париж
ФРАНЦИЯ, ПАРИЖ (Париж)

Пешеходна разходка в Страсбург: Катедралата Нотрдам, Кварталът Пети Франс, Елзаският музей, Мемориал на Елзас и Мозел, Музей на шоколада, Паркът на Цитаделата. Отпътуване за Великото Херцогство Люксембург. Туристическа програма в Люксембург - кметството; Дворецът на великите херцози – в културно-историческо отношение най-интересният архитектурен комплекс; катедралата „Нотр Дам“, построена през XVII в. в раннобароков стил; парламентът; Площадът на армията.

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 5 -ти ден от екскурзията
Цена за възрастен: 30 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 20 BGN

Разходка с корабче по река Сена
ФРАНЦИЯ, ПАРИЖ (Париж)

Корабчето преминава и покрай най-известните забележителности на Париж: Айфеловата Кула, музеят Орсе, Нотр Дам, Ботаническата градина, хотел Де'вил, Лувъра и т.н. Преминава се под някои от най-красивите мостове на реката. Изключително удобен начин за разглеждане на забележителностите в близост до Сена.

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 6 -ти ден от екскурзията
Цена за възрастен: 30 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 20 BGN

Нощен тур на Париж
ФРАНЦИЯ, ПАРИЖ (Париж)

Включва: фото паузи на площад Пигал пред Мулен Руж, Айфеловата Кула, Шанз Елизе пред Лидо, Паметника на принцеса Даяна, Операта и др.

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 7 -ми ден от екскурзията
Цена за възрастен: 30 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 20 BGN

Трансфер до двореца Версай
ФРАНЦИЯ, ПАРИЖ (Дворецът Версай)

Екскурзия до Версай  (срещу допълнително заплащане): посещение на музея на френската история - Версайския дворец - отразяващ златния век за Франция на Луи XІV и града на 21 век - Дефанс. Възможност за разглеждане и на градините на двореца  (Вход за Билет на място – 18 € ).

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 8 -ми ден от екскурзията
Цена за възрастен: 40 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 30 BGN

Екскурзия Швейцарска ривиера
ШВЕЙЦАРИЯ, ЖЕНЕВА (Женева, Монтрьо, Лозана)

Обиколка на цялото Женевско езеро. Разходка в международния град Женева, удобно разположен покрай Женевското езеро. Разглеждане на цветния часовник и прочутия в Париж и Швейцария Женевски фонтан, сградите на ООН и Червения кръст, стария град със статуята на Русо, катедралата "Св. Петър". Отпътуване за Веве. Разглеждане на Веве със статуята на Чарли Чаплин. Отпътуване за Монтрьо. Пристигане във Монтрьо - със статуята на Фреди Меркюри. Посещение на Лозана - разходка по крайбрежния булевард на квартала Уши, където сe намира Олимпийският музей, живописно разположен на брега на Женевското езеро. Посещение на Готическата катедрала, Синагогата, сградата на кметството, както и замъкът Сен-Мер.

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 9 -ти ден от екскурзията
Включен в цената

Туристическа обиколка на Милано
ИТАЛИЯ, Милано (Милано)

Програма в Милано - модната столица на Италия. Туристическа обиколкa на града:  Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил – “Дуомо”, наречена чудото на Италия; църквата “Santa Maria delle Grazie”, където се намира “Тайната вечеря”на Леонардо да Винчи; Ла Скала – един от най-престижните световни оперни театри;замъкът “Сфорцеско”, построен през 1368 г., за да защитава града;музея на “Науката и техниката”, разходка по улица “Монтенаполеоне”и нейните разклонения за търговия на дребно с най-модните стоки, покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните магазини – намаления от 30% до 70% на известни марки дрехи . Свободно време. 

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 10 -ти ден от екскурзията
Цена за възрастен: 50 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 40 BGN

Панорамна туристическа програма във Венеция
ИТАЛИЯ, ВЕНЕЦИЯ (Венеция)

Екскурзия с автобус и кораб до Венеция  от Пунта Сабионе - срещу допълнително заплащане. Посещение на пл. „Сан Марко”, Катедралата "Сан Марко", Двореца на Дожите, Камбанарията, моста Риалто, Търговски базар. Свободно време до 16.00 ч. 

Цената включва
Цената не включва
Ден на провеждане:
на 4 -ти ден от екскурзията
Включен в цената

Пешеходна разходка в Страсбург
ФРАНЦИЯ, СТРАСБУРГ (Страсбург)

Пешеходна разходка в Страсбург: Катедралата Нотрдам, Кварталът Пети Франс, Елзаският музей, Мемориал на Елзас и Мозел, Музей на шоколада, Паркът на Цитаделата. Отпътуване за Великото Херцогство Люксембург. Туристическа програма в Люксембург - кметството; Дворецът на великите херцози – в културно-историческо отношение най-интересният архитектурен комплекс; катедралата „Нотр Дам“, построена през XVII в. в раннобароков стил; парламентът; Площадът на армията.

Цената включва
Цената не включва

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.