• Автобус
  • 5дни / 2нощ.
  • Нощувка и закуска
  • 30.07.2020 - Четвъртък

Formula 1 в Будапеща - Унгария 2020

УНГАРИЯ - БУДАПЕЩА

Formula 1 в Будапеща - Унгария 2020 Formula 1 в Будапеща - Унгария 2020 Formula 1 в Будапеща - Унгария 2020 Formula 1 в Будапеща - Унгария 2020 Formula 1 в Будапеща - Унгария 2020 Formula 1 в Будапеща - Унгария 2020 Formula 1 в Будапеща - Унгария 2020 Formula 1 в Будапеща - Унгария 2020
избери дата 20:00ч Автогара Сердика(Трафик маркет)
2 възрастни
Дата
Хотел
Настаняване
Цена
Изберете
30.07.2020
дата на тръгване

02.08.2020
дата на връщане

DBL ROOM
Нощувка и закуска
налични места
пакетна цена за:
2 възрастни
BGN 630
  • Отнема само 2 минути
  • Незабавно потвърждение
  • Без такси за резервация или при плащане с кредитна карта!

Цената включва

Цената НЕ включва

Условия

Плащания
до 1 дни след Резервация  30%
до 14 дни преди Тръгване  100%
Условия за прекратяване

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплатят следните суми:

Други условия по програмата

Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.

За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.

Срок за записване: до запълване на свободните места.

Сроковете за промени и анулации по направените резервации са описани в общите ни условия!

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:

При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 30 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.

При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 60 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.

При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 80 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.

При група от 17 до 30 човека се налага доплащане в размер на 115 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.

При група от 12 до 17 човека се налага доплащане в размер на 130 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.

Важно! Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.

Условия за купуване на билети за Формула 1: При резервация за билет се плаща пълната стойност на билета и той не подлежи на анулация. Агенцията потвърждава до 7 дни възможността за купуване на желания билет за определена трибуна. Сума за резервиран билет може да се възстанови само в случай, че няма свободни места в желаната трибуна. Билети за състезанието се продават само с туристически пакет.

Junior билети са продават на деца до 13.99 г. При влизане на пистата с такива билети се изисква паспорт за проверка.

Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер на 50% от пакетната цена.

Туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;

Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.

За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.

Хотелите се намират на разстояние между 30 и 100 км от пистата за състезанието. В дните за тренировки, квалификация и състезанието е осигурен и включен в цената трансфер на турстите до пистата.

Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!

Туроператорът има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" с полица номер 00088321/13062010010212/14.04.2020г. със ЗК "Лев Инс" АД- гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А, тел. 02/4049492. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".

Изхранване

Нощувка и закуска

ПРОГРАМА

ФОРМУЛА 1 в Будапеща - Унгария 2020г.

Автобусна програма: 5 дни/ 2 нощувки

Маршрут: София - Белград - Будапеща

 Дата на отпътуване: 30.07.2020г.

ПРОГРАМА

Ден 1:  София - Будапеща Отпътуване от София в 20.00ч. от Автогара Сердика (бивш "Трафик Маркет"). Нощен преход по маршрут София - Белград -  Будапеща.  Ден 2:  Будапеща Пристигане в Будапеща  сутринта. Лично  време за освежаване във фоайето на хотела.  При наличие на свободни стаи туристите се настаняват  веднага . Ако няма свободни стаи, настаняването става след  14.00ч. Това е  политика на всички хотелиери в световен мащаб.  Панорамна обиколка на Будапеща (включено в пакетната цена): мостовете на р. Дунав, Парламента, Площада на героите, булевард ”Андраши”, Операта, Оперетата, Българското училище, катедралата „Св. Ищван”. Екскурзията трае  от 08:00 до 11:00ч.

В 12:00ч. - Трансфер: хотел - писта - хотел за тренировка и квалификации -  хотел.  Свободно време за разходки или вечеря  по желание / срещу допълнително заплащане /.  Вечерята  вкючва:  Посещение на  унгарски ресторант   с местни специалитети  и  програма "Унгарска вечер". Нощувка. Ден 3: Будапеща Закуска. Свободно време за разходки или екскурзия по желание с начало 8.30 часа  Екскурзията включва   : Плаване с корабче по р. Дунав;( екскурзията се провежда при мин. 20 човека); В 12:00ч. - Трансфер: хотел - писта - хотел за тренировка и квалификации. Връщане в хотела.  Свободно време за разходки или екскурзия по желание.  Екскурзията  включва : Автобусна нощна обиколка на Будапеща "Светлините на Будапеща";( екскурзията се осъществява при мин. 20 човека) Нощувка.

Ден 4:  Будапеща - София Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до пистата. След състезанието отпътуване за България. Ден 5:  Пристигане в София рано сутринта.

Хотели по програмата


No Name хотел 3* в Будапеща

УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА

Вътрешни турове по програмата


Включен в цената

Панорамна обиколка на Будапеща.
УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА (-)

Панорамната обиколка на Будапеща е с продължителност около 3 часа (  от 8.00 до 11.00 ч.) и включва :

Мостовете на река Дунав,сградата на Парламента,площада на Героите,булевард "Андраши",Операта ,Оперетата ,Българското училище ,Катедралата "Св Ищван".

Цената включва
Цената не включва
Цена за възрастен: 40 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 30 BGN

Плаване с корабче по река Дунав.
УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА (-)

Разходка с панорамно корабче по река Дунав  се осъществява при минимум записани 20 туристи . 

Цената включва
Цената не включва
Цена за възрастен: 60 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 50 BGN

Посещение на унгарски ресторант с вечеря и програма
УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА (-)

Програмата "Унгарска вечер"  ще Ви запознае с традиционни танци, фолклор и обичаи, представени от местен фолклорен състав.
При пристигане на гостите - посрещане с погача и местна ракия.
Менюто в ресторанта включва: супа гуляш, пиле в гъбен сос и картофи, сомлои галуска (подобно на италианско тирамису). На човек се полагат по 2 напитки бяло или червено вино, вода и кафе;

Цената включва
Цената не включва
Цена за възрастен: 20 BGN
Цена за дете: до 11.99г. 20 BGN

Вечерна панорамна обиколка на Будапеща с автобус
УНГАРИЯ, БУДАПЕЩА (-)

Турът  предлага едно наистина романтично преживяване и включва нощна обиколка на бляскаво осветените забележителности на Будапеща: Парламента, Рибарските кули, Цитаделата ,крепостта,мостовете над река Дунав.

 

Цената включва
Цената не включва
Условия
  • Екскурзията се осъществява при минимум 20 туристи.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.