ДОБРЕ ДОШЛИ в необятния свят на луска и качественото обслужване! 

 

 "АБВ Травелс" ЕООД  e една от най - новите агенции в необятния свят на туризма, събрала в себе си най - доброто благодарение на дългогодишния опит на страхотния екип от ентусиазирани, висококвалифицирани и интелигентни служители. "АБВ Травелс" ЕООД е агенция, изпълнена с ентусиазъм и искрено желание да превърне всяка Ваша мисъл за мечтана почивка в незабравим, емоционален спомен. От свежите идеи през енергията, която влагаме в организацията и вниманието до последния детайл, ние предлагаме всичко, което очаквате от един професионален и компетентен партньор.

"АБВ Травелс" ЕООД е първата бутикова туристическа агенция и същевременно туроператор специализиран в предоставянето на луксозни почивки и екскурзии в България, Европа и цял свят.

Като безспорен лидер в предоставянето на изискани туристически пътешествия ние от "АБВ Травелс" ЕООД се стараем винаги да предоставим незабравими изживявания на всички наши интелигентни и търсещи емоциите клиенти! 

Защо да изберете "АБВ Травелс" ЕООД ? 

Отлична организация - Многобройните детайли и подробности по оформянето на една перфектна екскурзия или почивка изискват много време и нерви. Оставете това на нас и се отдайте изцяло на най-важното – радостта и емоцията от Вашето пътуване.

Свежи идеи - Изненадващи и креативни идеи, които наистина ще направят Вашата почивка  уникална - това е една от основните посоки, в които  "АБВ Травелс" ЕООД се откроява на пазара.

Безупречно обслужване -  Всички детайли по организацията на една екскурзия или почивка са лично изпитани от екипа на "АБВ Травелс" ЕООД.  От хотелската стая, транспортното средство , придружаващия персонал, екскурзоводи и фирми партъори -  ние се стараем да ви предложим всички компоненти на едно пътешествие, съобразено с най-високите съвременни стандарти.

Ние всички от "АБВ Травелс" ЕООД се грижим за Вашия престой така, че той да бъде равен на Вашите мечти! 

Приветствамe Ви с Добре дошли в света на луксозните пътешествия! С динамичното си развитие нашата компания ще Ви изненада с нови идеи и уникални места за посещение, почивки и екскурзии! Ние сме тези, които се грижат за организацията на Вашите пътешествия.... от Вас остава да ни споделите какви са Вашите мечти! 

 

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба.Научете повече.